LUNG TIN TSUEN CLUB HOUSE
       
     
WEIJENBERG_LUNG TIN TSUEN_1.JPG
       
     
WEIJENBERG_LUNG TIN TSUEN_2.JPG
       
     
WEIJENBERG_LUNG TIN TSUEN_3.JPG
       
     
WEIJENBERG_LUNG TIN TSUEN_4.JPG
       
     
WEIJENBERG_LUNG TIN TSUEN_5.JPG
       
     
WEIJENBERG_LUNG TIN TSUEN_6.JPG
       
     
WEIJENBERG_LUNG TIN TSUEN_7.jpg
       
     
WEIJENBERG_LUNG TIN TSUEN_9.jpg
       
     
WEIJENBERG_LUNG TIN TSUEN_10.jpg
       
     
WEIJENBERG_LUNG TIN TSUEN_11.jpg
       
     
WEIJENBERG_LUNG TIN TSUEN_12.jpg
       
     
LUNG TIN TSUEN CLUB HOUSE
       
     
LUNG TIN TSUEN CLUB HOUSE

DESIGN TEAM : BEDMAR AND SHI, CAMIEL WEIJENBERG, SYAHIRAH SARIPIN, SITI ZUBAIDAH

The design concept for this project reflects accessibility and inclusiveness; where residents of all ages can interact and be part of a larger whole; a place where residents can walk through, navigate and be inspired.

Working in collaboration with Argentine architect, Ernesto Bedmar, the Club House epitomizes simple and poetic clarity. The solid stone-clad walls are juxtaposed with pre-cast perforated concrete walls which allow light to filter through creating defined spaces which encourage occupants to explore further. The walls make references to the spaces that sit behind and beyond and act as a backdrop within the overall scheme.

 

 

 

WEIJENBERG_LUNG TIN TSUEN_1.JPG
       
     
WEIJENBERG_LUNG TIN TSUEN_2.JPG
       
     
WEIJENBERG_LUNG TIN TSUEN_3.JPG
       
     
WEIJENBERG_LUNG TIN TSUEN_4.JPG
       
     
WEIJENBERG_LUNG TIN TSUEN_5.JPG
       
     
WEIJENBERG_LUNG TIN TSUEN_6.JPG
       
     
WEIJENBERG_LUNG TIN TSUEN_7.jpg
       
     
WEIJENBERG_LUNG TIN TSUEN_9.jpg
       
     
WEIJENBERG_LUNG TIN TSUEN_10.jpg
       
     
WEIJENBERG_LUNG TIN TSUEN_11.jpg
       
     
WEIJENBERG_LUNG TIN TSUEN_12.jpg