ESPOO
       
     
WEIJENBERG_ESPOO_6.jpg
       
     
WEIJENBERG_ESPOO_5.jpg
       
     
WEIJENBERG_ESPOO_4.jpg
       
     
WEIJENBERG_ESPOO_1.jpg
       
     
WEIJENBERG_ESPOO_2.jpg
       
     
ESPOO
       
     
ESPOO

DESIGN TEAM : CAMIEL WEIJENBERG, EPP JAAGER, YONG SIANG ONG, SHIREEN YEO SHI YUN, KENDALL KOH CHONG EN, AARON YEO ZHENG WEI

The campus as a platform where minds come together, overlapping different entities in shared spaces for research and passing on knowledge. A series of highly adaptable network -L-shaped structures, forming the building blocks of the Espoo site. The -L- can be seen as -half a typical urban block- diagonally cut and repositioned. These building blocks are stacked and set out as such that they can be extended up and in length. Overlapping the -L- creates pockets and opportunities for events. Sharing and adapting these pockets creates a larger project adapting to the culture of research and way of working and living.  The overlapping -L- recreates a campus style living established by Aalto in the sixties. These are a given a new interpretation that both look inwards as well as outwards. 

 

WEIJENBERG_ESPOO_6.jpg
       
     
WEIJENBERG_ESPOO_5.jpg
       
     
WEIJENBERG_ESPOO_4.jpg
       
     
WEIJENBERG_ESPOO_1.jpg
       
     
WEIJENBERG_ESPOO_2.jpg